Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.08.2007
Roboty MAGIMIX - novinka v ČR
Francouzské kuchyňské roboty MAGIMIX konečně také v České republice! Firma MAGIMIX vyrábí kuchyňské roboty více než 40 let. Za tu dobu dovedla firma ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
BlenderMix - nástavec na mixování
24.03.2017 Rady a typy
BlenderMix - nástavec na mixování
BlenderMix je nástavec díky kterému získáte výkonný mixér. Slouží k mixování řidších surovin - polévek, omáček, koktejlů, smoothie... číst celé
ŠLEHAČKOVÉ ROHLÍČKY S OŘECHOVOU NÁPLNÍ
23.03.2017 Moučníky
ŠLEHAČKOVÉ ROHLÍČKY S OŘECHOVOU NÁPLNÍ
Šlehačkové rohlíčky jsou křehké a na jazyku se jen rozplývají... číst celé
STRUHADLA / PLÁTKOVAČE
23.03.2017 Rady a typy
STRUHADLA / PLÁTKOVAČE
Díky struhadlům můžete strouhat a krájet ovoce i zeleninu do salátů, pomazánek, omáček, do polévky... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AmiNet s.r.o., se sídlem 696 71  Blatnice pod Sv. Antonínkem 119, IČ 60708221, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 15345 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 100 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BlenderMix - nástavec na mixování
24.03.2017 Rady a typy
BlenderMix - nástavec na mixování
BlenderMix je nástavec díky kterému získáte výkonný mixér. Slouží k mixování řidších surovin - polévek, omáček, koktejlů, smoothie... číst celé
ŠLEHAČKOVÉ ROHLÍČKY S OŘECHOVOU NÁPLNÍ
23.03.2017 Moučníky
ŠLEHAČKOVÉ ROHLÍČKY S OŘECHOVOU NÁPLNÍ
Šlehačkové rohlíčky jsou křehké a na jazyku se jen rozplývají... číst celé
STRUHADLA / PLÁTKOVAČE
23.03.2017 Rady a typy
STRUHADLA / PLÁTKOVAČE
Díky struhadlům můžete strouhat a krájet ovoce i zeleninu do salátů, pomazánek, omáček, do polévky... číst celé
NŮŽ NA TĚSTO - HNĚTENÍ / MÍCHÁNÍ
20.03.2017 Rady a typy
NŮŽ NA TĚSTO - HNĚTENÍ / MÍCHÁNÍ
Plastový nůž na těsto je vhodný pro HNĚTENÍ a MÍCHÁNÍ nejrůznějších těst. Zde najdete několik typů na použití nože na těsto... číst celé

Kontakty:                                                                          
AmiNet s.r.o.
                                                                     
696 71  Blatnice pod Svatým Antonínkem 119                   

tel: 605 271 393, 731 495 804
e-mail: info@vlna-shop.cz

 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.