Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Novinky
13.08.2007
Roboty MAGIMIX - novinka v ČR
Francouzské kuchyňské roboty MAGIMIX konečně také v České republice! Firma MAGIMIX vyrábí kuchyňské roboty více než 40 let. Za tu dobu dovedla firma ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
BlenderMix - nástavec na mixování
24.03.2017 Rady a typy
BlenderMix - nástavec na mixování
BlenderMix je nástavec díky kterému získáte výkonný mixér. Slouží k mixování řidších surovin - polévek, omáček, koktejlů, smoothie... číst celé
ŠLEHAČKOVÉ ROHLÍČKY S OŘECHOVOU NÁPLNÍ
23.03.2017 Moučníky
ŠLEHAČKOVÉ ROHLÍČKY S OŘECHOVOU NÁPLNÍ
Šlehačkové rohlíčky jsou křehké a na jazyku se jen rozplývají... číst celé
STRUHADLA / PLÁTKOVAČE
23.03.2017 Rady a typy
STRUHADLA / PLÁTKOVAČE
Díky struhadlům můžete strouhat a krájet ovoce i zeleninu do salátů, pomazánek, omáček, do polévky... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG - články
  3. Rady a typy
  4. NEREZOVÉ NOŽE - SEKÁNÍ / MÍCHÁNÍ / EMULZE
17.03.2017
Rady a typy

NEREZOVÉ NOŽE - SEKÁNÍ / MÍCHÁNÍ / EMULZE

Rotační nerezový nůž je vhodný pro SEKÁNÍ nejrůznějších surovin.

Zde najdete několik typů na použití nerezových nožů. 

 

SEKÁNÍ CIBULE


V závislosti na množství cibule použijte základní, nebo malou misku a příslušný nerezový nůž.
V případě naskání např. 1 cibule použijte malou misku, kterou nasaďte do základní mísy. Nasaďte malý nůž a vložte cibuli nakrájenou na osminky.
Nasaďte víko a použijte PULZNÍ CHOD po dobu cca 5 sekund*.
* Doba sekání závisí na Vašem požadavku na jemnost nasekané cibule. 

 


SEKÁNÍ OŘECHŮ


Sekání ořechů plně nahradí strouhání. Ořechy můžete také strouhat, ale strouháním se z ořechů uvolní více oleje a může se stát, že nebudou sypké. 
Podle množství surovin použijte základní, nebo malou misku a příslušný nerezový nůž. 
Do vybrané mísy vložte rotační nůž a dejte ořechy (vlašské, lískové). 
Nasaďte víko a spusťe STÁLÝ CHOD. Doba sekání závisí na Vašem požadavku na jemnost ořechů. 

 


STROUHANKA / DRCENÍ SUŠENEK


Pro výrobu strouhanky doporučujeme použít rotační nůž místo struhadel. Rohlíky tak zpracujete celé beze zbytku a v uzavřené nádobě -  kolem nebude žádný nepořádek. 
Na robot nasaďte základní mísu s rotačním nerezovým nožem a rohlík nalámejte na několik částí. Zapněte STÁLÝ CHOD dokud nebude mít strouhanka požadovanou jemnost. 
Tímto způsobem můžete sekat (drtit) také nejrůznější sušenky na přípravu nepečených dortů a cukroví.

 


MAJONÉZA 


Domácí majonézu připravíte v robotu MAGIMIX během chvilky. 
Budete potřebovat malou misku a nerezový nůž - na robot MAGIMIX nasaďte záklaní mísu, do ní dejte malou misku s nožem. Přidejte suroviny - celé vejce, lžíci hořčice, sůl, pepř a zapněte STÁLÝ CHOD. Přes komínek přilévejte tenkým pramínkem olej (cca 2 - 2,5 dcl) - směs postupně houstne a výsledkem je hustá majonéza, kterou můžete dál ochutit podle Vašich představ.

 


MÁSLOVÝ KRÉM 


Pro přípravu máslového krému k plnění dortů, zákusků či cukroví použijte záklaní mísu a nezerový nůž. Do mísy s nožem dejte máslo (popř. cukr) a zapněte stálý chod. Máslo bude krásně našlehané. Potom můžete přidat další suroviny podle konkrétního receptu - pudink, ořechy...

 


SEKÁNÍ OVESNÝCH VLOČEK / OVESNÁ MOUKA

 
Ovesné vločky můžete nasekat nerezovým nožem v robotu MAGMIX na jemnější, nebo si z nich můžete vyrobit ovesnou mouku. Jemnost záleží na délce zpracování - pro jemnější vločky použijte PULZNÍ CHOD, pro výrobu mouky zapněte STÁLÝ CHOD. 

 

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Kontakty:                                                                          
AmiNet s.r.o.
                                                                     
696 71  Blatnice pod Svatým Antonínkem 119                   

tel: 605 271 393, 731 495 804
e-mail: info@vlna-shop.cz

 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.